Kun jij ook niets met je badkamer?

Door admin

Veel mensen hebben de wens om ooit in een mooi huis te wonen met een grote badkamer. Helaas is dat niet voor iedereen weggelegd en zeker niet wanneer de huizenprijzen blijven stijgen. Dat hoeft echter niet te betekenen dat je genoegen hoeft te nemen met een armoedige badkamer: integendeel! Je kunt met de het juiste meubilair echt iets moois van je natte cel maken. Het enige wat je hoeft te doen, is efficiënt met je ruimte omgaan. Combineer functionaliteiten en je kunt niet alleen iets moois van je badkamer maken, maar ook iets heel stijlvols. 

Maak gebruik van alle ruimte in je badkamer

Veel mensen vinden de badkamer een benauwde ruimte. Dat is goed te begrijpen want het gaat vaak over een van de kleinste ruimtes in je huis. Dit hoeft echter niet te betekenen dat je er niets mee kunt. Zorg dat je een goed badkamermeubel koopt zodat je alle ruimte goed benut. Dit badkamermeubel schuif je onder je wastafel waardoor je deze ruimte goed benut. Bovendien onttrek je zo ook de afvoer aan het zicht waardoor je een veel strakker geheel kunt maken. Zo wordt je loze ruimte een bonusruimte waar je al je handdoeken en toiletartikelen kwijt kunt. 

Al je spullen handig opgeborgen in je badkamerkast

Als je veel spullen nodig hebt om jezelf te verzorgen, herken je vast en zeker dat het lastig is om alles netjes op te ruimen. Als je dan moet schoonmaken, staat alles in de weg en dus wordt alles niet goed schoon. Je kunt daarom kiezen voor een mooie badkamerkast. Deze is in vele soorten en maten verkrijgbaar en zo kun jij zorgen dat je badkamer mooi én overzichtelijk blijft. Kijk even bij je aanbieder om te kijken welke kast voor jou het meest geschikt is. Een specialist zal je er ook graag advies over geven. 

Denk je dat je te weinig ruimte hebt? 

Als je denkt dat je te weinig ruimte hebt in je douche voor een kast, kies dan voor een spiegelkast. Dat is een kast die op de deur een spiegel heeft. Hierdoor kun je het beste van twee werelden met elkaar combineren: een grote spiegel en dus een grote kast zonder dat je veel ruimte kwijt bent. Vaak zijn deze spiegels ook voorzien van een stopcontact en je kunt ook kiezen voor ingebouwde verlichting. Zo weet jij zeker dat je je ruimte in je badkamer optimaal benut. Daarnaast staat zo’n spiegelkast ook heel mooi en kun je er een stijlvol geheel mee maken van je badkamer. Kijk daarom even welke optie voor jou het beste is.

GERELATEERDE BERICHTEN