Laat je trap renoveren tijdens de Oktober woonmaand

Door admin

Oktober is dé maand die in het teken staat van wonen. Buiten wordt het kouder en donkerder, dus maken we het binnen gezellig. De juiste verlichting kan een hoop aan de sfeer van je interieur toevoegen. Daarom willen wij van Hhuis je in dit blog graag meer vertellen over LED-verlichting voor je trap. Zulke verlichting maakt je trap veiliger en je hal gezelliger.

Wat is oktober-woonmaand?

De woonmaand wordt al jaren in oktober gevierd. Maar waarom nou net in deze maand? Oktober is de overgangsmaand waarin we ons met zijn allen moeten aanpassen op het nieuwe jaargetijde. Of de zomer nu warm was of niet, het buitenleven maakt onvermijdelijk plaats voor de herfstachtige binnenmaanden. Daarom is het niet ongebruikelijk om in deze periode je huis opnieuw in een warm en comfortabel thuis om te toveren. Veel bedrijven en winkels willen je hierbij helpen en bieden in oktober aantrekkelijke kortingen op huis-, tuin- en keukenproducten.

Oktober-woonmaand bij Stairz traprenovatie

Toen we bij Hhuis op zoek gingen naar een specialist in traprenovatie met LED-verlichting, ontdekten we Stairz. Op dit moment viert Stairz de oktober-woonmaand met een bijzondere aanbieding: je ontvangt een royale korting van tien procent op de kosten van je traprenovatie en alle bijbehorende accessoires. Daarnaast biedt Stairz maar liefst twintig jaar garantie tegen doorslijten. Denk jij er al langere tijd over na om je trap te laten renoveren of wil je dat vanwege de woonmaand nu gaan doen? Dan is oktober hét moment om een afspraak te maken.

De voordelen van LED-verlichting

Als je de sfeer rond je trap gezelliger wil maken, is LED-verlichting dé finishing touch van je traprenovatie. De trapverlichting van Stairz maakt niet alleen de sfeer van je trap fraaier, maar maakt je trap ook veiliger. In het donker zie jij altijd waar je naartoe gaat en loop je minder risico op struikelen of uitglijden. Je kunt LED-verlichting onder je treden, aan je muur of in de wangen van je trap plaatsen. Wil je de verlichting met een app kunnen bedienen? Bij Stairz behoort dat tot de mogelijkheden. Maak daarom nog deze oktober een afspraak voor een traprenovatie!

GERELATEERDE BERICHTEN