Iedere maand de lekkerste koffie bij je thuis bezorgd

Door admin

We richten ons bij Hhuis op alle aspecten die te maken hebben met je woning en je tuin. Maar wat is nu een van die elementen die ervoor zorgen dat jij je het meeste thuis voelt? Precies: de geur van heerlijke koffie die jou tegemoet komt als je een vers kopje aan het zetten bent! De Koffiejongens zijn gespecialiseerd in het opwekken van dat heerlijke gevoel dat je krijgt van echt lekkere koffie. Dit is een bedrijf waar je pakketten met koffiecups bestelt, maar waar je ook heel eenvoudig een koffie abonnement afsluit. Met een van deze abonnementen heb jij dan elke maand je vaste behoefte aan koffie alvast geregeld! Het mooie hieraan is dat De Koffiejongens ook nog eens heel bewust bezig zijn op het gebied van zowel het milieu als het sociale vlak. Zo drink je die lekkere koffie zonder nare bijsmaak!

Welke smaak past het beste bij jou?

Met een koffie-abonnement van De Koffiejongens hoef je niet meer bang te zijn dat je in de ochtend jouw genietmomentje moet missen. Je hebt hierbij de keuze uit meerdere verschillende abonnementen. Kies voor X-Small als 60 biologisch afbreekbare koffiecups per 8 weken voor jou genoeg is. Vind jij het prettig om per dag vaker een kop koffie te drinken? Kies dan voor een Large-abonnement, waarmee je elke twee weken een nieuw pakket met 60 cups geleverd krijgt. Je bepaalt helemaal zelf wat er in dat pakket zit. Ben jij iemand die graag wat rustiger op gang komt? Dan is de Lungo daar de beste keuze voor. Dit is een zachte, fruitige koffie die mild en smakelijk is. Of begin jij je dag liever met een steviger aroma? Kies dan voor de Lungo Extra Forte. Daarnaast heb je dan ook nog de keuze voor Lungo Forte, Espresso, Ristretto en Decaf. Je hebt altijd de mogelijkheid om een of meerdere smaken uit te proberen, voordat je een abonnement bij De Koffiejongens afsluit.

Koffie met een goed gevoel

De koffie van De Koffiejongens bezorgt je niet alleen vanwege de smaak een goed gevoel. Dit bedrijf heeft namelijk de filosofie om het milieu zo min mogelijk te belasten met haar producten. In plaats van de aluminium koffiecups die je bij andere bedrijven krijgt, leveren De Koffiejongens hun koffie in cupjes die 100% biologisch afbreekbaar zijn. Deze zijn gemaakt van een materiaal dat bestaat uit planten. Heb je bijvoorbeeld net een heerlijk kopje decaf gedronken, dan doe je het cupje gewoon in de GFT-bak of op de composthoop. En mocht je over beide niet beschikken, dan kan je ze ook door het bedrijf retour laten nemen. Maar er is nog een manier waarop De Koffiejongens aan het milieu denken. Indien mogelijk bezorgt dit bedrijf jouw bestelling namelijk altijd lopend of met de fiets! Gezond voor het milieu, maar meteen ook voor de bezorgers van dit bedrijf zelf.

Koffie met hart voor koffieboeren

We kennen allemaal de verhalen over de zware omstandigheden voor kleine koffieboeren, die vaak amper rond kunnen komen. Om deze koffieboeren de mogelijkheid te geven toch een mooi bestaan op te bouwen voor hun families, is de Rainforest Alliance opgericht. Dit is een organisatie die ervoor zorgt dat de boeren krijgen waar ze recht op hebben. In ruil daarvoor zorgen de boeren ervoor dat ze hun werk doen op een manier waardoor het milieu niet wordt geschaad. De Koffiejongens willen dit graag ondersteunen en gebruiken louter koffiebonen die bij de Rainforest Alliance vandaan komen.

Probeer ook eens de smaken van De Koffiejongens

Ben je door dit artikel benieuwd geworden naar wat De Koffiejongens te bieden hebben? Dan is het goed om te weten dat je korting krijgt op je eerste bestelling. De korting bedraagt 5 euro op een pakket met 60 koffiecups. Deze worden dan ook nog eens zonder verzendkosten bij je afgeleverd. De ideale manier om eens uit te proberen wat De Koffiejongens allemaal te bieden hebben.

GERELATEERDE BERICHTEN