In 5 stappen een hotel chique interieur

Door admin

Iedereen herkent het wel, dat luxueuze gevoel dat je krijgt in een prachtig ingericht hotel. Als je hier geen genoeg van kan krijgen is het ook mogelijk om de hotel chique stijl in de inrichting van jouw huis te verwerken. Wil jij je huis omtoveren tot een waar boetiek hotel maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Wij leggen je uit hoe je in 5 stappen dat speciale hotel gevoel bij jou thuis creëert. 

Stap 1 licht en donker

Ieder hotel is anders ingericht en toch krijg je in ieder hotel dat gevoel dat je bij jou thuis ook wil gaan creëren. Dit betekent dat je twee compleet verschillende inrichtingen kan hebben, met allebei hetzelfde hotel chique gevoel. Ga bijvoorbeeld voor een licht interieur en gebruik kleuren zoals wit, beige en andere nude tinten. Houd je meer van een donker interieur? Kies dan voor kleuren zoals donkerblauw of zwart en gebruik materialen zoals metaal en hout. Dit straalt luxe uit.

Stap 2 jouw favoriete interieurmerk

Veel merken hebben producten in een bepaalde stijl. Het ene merk specialiseert zich in industriële meubels en het andere merk heeft veel minimalistische producten. Als je een echte luxe sfeer wil creëren is het merk Richmond Interiors misschien wel iets voor jou. Richmond Interiors heeft de leukste interieurtrends en geeft daar een eigen draai aan door chique details toe te voegen. Met veel gebruik van velvet en goud zijn de producten van Richmond Interiors perfect voor in jouw luxueuze hotel chique interieur. 

Stap 3 opgeruimd staat netjes

Een hotel ziet er natuurlijk altijd schoon en opgeruimd uit. Zorg ervoor dat dit ook zo is in jouw interieur. Als je het makkelijk voor jezelf wil maken kun je beginnen met weinig accessoires toevoegen in je interieur. Veel accessoires zorgen voor een rommelig gevoel en dit is precies wat niet thuishoort in een hotel chique interieur. Ook zorgen voor genoeg opbergplekken is handig. Dit kan op een heel stijlvolle manier gedaan worden met een chique kastenwand. 

Stap 4 dineren in stijl

Ook al heeft niet ieder hotel ook een eetkamer, jouw eetkamer kun je wel helemaal in de hotel chique stijl inrichten. Trek de stijl van de woonkamer door naar de eetkamer, of kies voor een andere inrichting. Voor gezellige dinertjes kun je gaan voor een mooie ovale eettafel. Door de uitnodigende en vriendelijke uitstraling van de ovale vorm krijgt de eetkamer al gelijk een gezellige sfeer. Ga voor een eettafel met een marmeren blad en je creëert meteen een luxe uitstraling. Hang boven de tafel nog een mooie hanglamp met gouden accenten om de eethoek helemaal af te maken. Voeg een bouclé of velvet eetkamerstoel toe en je waant je in een hotel.

Stap 5 enjoy!

Je huis is nu helemaal hotel chique! Je kan volop gaan genieten van het luxe hotel gevoel. Kom tot rust in je prachtig ingerichte woonkamer of organiseer een gezellig etentje met vrienden aan de nieuwe ovale eettafel. Zo kan iedereen jouw nieuwe hotel chique interieur komen bewonderen.

GERELATEERDE BERICHTEN