Jouw stretchtent geheel op maat

Door admin

Heb jij een ruimte waar je een stretchtent als overkapping wil plaatsen? Dan is het natuurlijk fijn als de ruimte optimaal benut kan worden. Daarom is het ook mogelijk om een stretchtent in een special shape te kopen. Zo kan er rekening gehouden worden met die ene nare hoek of geef je de stretchtent een unieke uitstraling. Ben jij naar een stretchtent op maat op zoek? Lees dan verder. 

Een stretchtent in een kleur naar jouw wens

De kleur van jouw stretchtent heeft veel invloed op de uitstraling ervan. Stretchtenten zie je vaak in de bekende zandkleur maar er is nog veel meer mogelijk. Bij Eurostretchtents kunnen we jouw stretchtent in elke kleur leveren, of dit nou paars of groen is. Hierdoor kan jouw stretchtent helemaal naar eigen smaak gemaakt worden. Advies over welke kleur het beste bij de omgeving past? Wij komen graag langs om persoonlijk advies te geven.

Op maat en van de hoogste kwaliteit

Naast dat de stretchtent er mooi bij moet staan, is de kwaliteit net zo belangrijk. Wanneer er een beetje wind staat wil jij je geen zorgen maken of jouw stretchtent wel blijft staan. Bij Eurostretchtents hebben we de productie van onze tenten in eigen handen waardoor we een goede kwaliteit kunnen garanderen. Doordat de naden van onze tenten hoogfrequent gelast worden is het tentdoek waterdicht en ook nog steviger. Het eerste jaar ontvang je dan ook volledige garantie op jouw stretchtent. 

Een stretchtent als promotie

Wil je jouw stretchtent op een opvallende locatie plaatsen? Door het bedrukken van de stretchtent met jouw logo of bedrijfsnaam geef je de stretchtent ook de mogelijkheid om jouw naamsbekendheid te vergroten. De stretchtent worden fullcolour bedrukt en natuurlijk watervast. Hierdoor kan jij lang plezier hebben van het logo of de bedrijfsnaam op jouw stretchtent. Neem contact op om meer te leren over de mogelijkheden van een bedrukte stretchtent. 

Geniet lang van jouw investering

Wij vinden het belangrijk dat jij zo lang mogelijk kan genieten van jouw aankoop. Hierdoor staat persoonlijk advies voorop wanneer jij interesse hebt om een stretchtent bij ons aan te schaffen. Wil je bijvoorbeeld een stretchtent die als het nodig is nog uitgebreid kan worden? Dan is het slim om daar nu als rekening mee te houden. Onze adviseurs staan voor je klaar om je hierbij te helpen. Zo weet jij zeker dat je de juiste keuze hebt gemaakt en de hele levensduur volop kan genieten van jouw stretchtent op maat! 

GERELATEERDE BERICHTEN