The Classic House: Voor klassieke badkamer- en keuken producten

Door admin

Ben jij bezig met het bouwen van een huis of is jouw badkamer of keuken echt aan een make-over toe? Als je van een klassieke inrichting houdt voor de badkamer en keuken, is The Classic House een ideale plek om jouw inkopen te doen voor de nieuwe keuken of badkamer. Met name hun merk Lefroy Brooks speelt erg in op de klassieke look. In dit artikel vertellen we je meer over The Classic House en hun producten!

Wat is een klassiek interieur?

Bij The Classic House vind je dus allerlei producten voor een klassiek interieur. Maar wat houdt een klassiek interieur nu eigenlijk in? Het moderne klassiek is natuurlijk niet precies hetzelfde als de klassieke stijl van het jaar 1900, maar het heeft wel een hoop kenmerken overgenomen. Denk aan rijke stoffen, warme kleuren en een sierlijke vormgeving. Bij de klassieke stijl horen materialen zoals fluweel, messing, leder, zijde, marmer en donker hout. Op het gebied van kleur moet je bijvoorbeeld denken aan bordeauxrood, smaragdgroen, grijs, antraciet, zwart en donkerblauw, eventueel met accenten van zilver of goud. Een klassieke keuken is vaak zwart en wordt bijvoorbeeld gecombineerd met visgraat tegels. Maar ook een witte keuken met details van messing en een blad van natuursteen past perfect in de klassieke stijl. 

Het merk Lefroy Brooks 

Het merk Lefroy Brooks is waarschijnlijk wel het meest populaire merk van The Classic House. Het merk richt zich vooral op producten voor de keuken en de badkamer, maar biedt ook een aantal producten voor andere ruimtes. Vooral de ovale wastafels en badkuipen vallen erg op in de klassieke stijl, maar ook de afwerking en de gebogen vorm van de kranen is erg kenmerkend. Het materiaal dat je vooral tegenkomt bij dit merk is keramiek met afwerkingen van onder andere chroom, nikkel, goud en taunton. Met de producten van Lefroy Brooks creëer je een echte klassieke keuken of badkamer in jouw huis, die je mooi af kunt stemmen op de stijl die je voor ogen hebt!

Wil je eerst zo’n klassieke badkamer zien?

Wil je eerst eens zien hoe zo’n klassieke badkamer of keuken er in het echt uitziet, voordat je er producten voor aan gaat schaffen? Dat begrijpen wij maar al te goed. Gelukkig biedt The Classic House je de mogelijkheid om hun producten in het echt te bekijken in hun showroom van 1600 vierkante meter. De showroom is te vinden aan de A4, vlakbij het vliegveld Schiphol. 

GERELATEERDE BERICHTEN