Twinkly kerstverlichting: de trend van 2021

Door admin

Heb jij net als wij zin om je woning weer helemaal in de kerstsfeer te brengen? Dat wordt het hoog tijd dat jij kennismaakt met de verlichting van Twinkly: dé trend van dit jaar. De verlichting van dit merk is overigens niet alleen leuk voor de Kerst, je kunt de lampjes gewoon laten hangen en van elke dag in het jaar een feestje maken! Met de vele mogelijkheden van deze verlichting die je met een app kunt besturen, is er namelijk altijd wel een reden om Twinkly aan te zetten. Ontdek nu alle mogelijkheden van dit innovatieve product!

Wat is Twinkly kerstverlichting?

Met de kerstverlichting van dit merk tover jij je huis in no time om in kerstsfeer. Deze lampjes zijn niet zomaar verlichting, er gaat namelijk erg slimme technologie achter schuil. De lichtsnoeren met miljoenen lampjes zijn te bedienen met behulp van een app waarmee je allerlei lichtprogramma’s kunt downloaden. Bovendien is ieder lampje afzonderlijk te bedienen zodat je de volledige controle hebt. Zo heb je volledige controle over het lichtprogramma en kun je deze volledig aanpassen aan jouw activiteit of stemming. De verschillende effecten waar je uit kunt kiezen zijn eindeloos.

Handige app en koppeling met home assistent

Je kunt heel veel verschillende lichtprogramma’s kiezen vanuit de app. Je bedient het systeem eenvoudig met behulp van de app, maar je kunt het ook aansluiten op je home assistent zodat je alleen nog maar je stem nodig hebt om de lampjes te laten branden. Je kunt de app op maximaal 10 verschillende devices downloaden en bedienen, zodat iets gezinslid de lampjes kan bedienen vanaf de eigen smartphone of tablet. De app is zowel beschikbaar voor Android als iOS.

Heel veel verschillende lichtprogramma’s

Welke mogelijkheden er allemaal zijn? Bijna te veel om op te noemen. Ten eerste kun je kiezen tussen heel veel verschillende kleuren. Je kunt niet alleen voor heldere kleuren kiezen, maar ook juist voor warme kleurschakeringen die een knusse en gezellige sfeer creëren. Dat is ideaal voor tijdens een kerstviering met familie en vrienden. Geef je een feestje? Dan zijn de felle kleuren met veel lichtintensiteit natuurlijk helemaal top of the bill! Je maakt helemaal indruk op je gasten wanneer je de lampjes synchroniseert met de muziek die je draait, want ook dat is een optie met de lampjes van Twinkly.

De starterskit voor een snelle start

Met de starterskit kun je in een handomdraai je huis in kerstsfeer brengen. Deze kit bestaat één of meer lichtsnoeren en een controller. Met de controller kun je via WiFi of Bluetooth de lichtprogramma’s die je via de app hebt gedownload starten. Er komen voortdurend nieuwe lichtprogramma’s beschikbaar in je app wanneer je deze update. Zo kun je continu weer nieuwe programma’s uitproberen en je woning helemaal naar je eigen wensen verlichten. Wil je de lichtsnoeren verlengen, dan doe je dit eenvoudig door ze aan elkaar te koppelen. En wist je dat je de lampen ook heel goed buiten kunt gebruiken? Je brengt dus ook heel gemakkelijk je tuin in de sfeer die je zoekt.

De ultieme kerstverlichting

Je kunt de lampjes het hele jaar door laten hangen, want ze zorgen altijd voor net dat beetje extra sfeer in huis. Met de Kerst zijn ze natuurlijk helemaal ideaal om een winter wonderland te creëren. Juist met de feestdagen kun je ook voor andere producten uit de collectie van Twinkly kiezen. Neem bijvoorbeeld de ijspegelverlichting waarmee je een leuk effect langs je ramen of aan de dakrand creëert. Kies je voor kerstboomverlichting van dit merk, dan ben je natuurlijk verzekerd van de perfect verlichte kerstboom. De verlichte guirlandes en het lichtgordijn zijn ook een verrijking voor de woonkamer. Helemaal uniek is de kerstboom van Twinkly waarmee de volledige boom met een lichtprogramma is te bedienen. Deze kerstboom is in huis een echte eye catcher, maar doet het ook heel leuk in de voortuin. Wat een leuke manier om je gasten te ontvangen!

Ontdek de verlichte kerstboom

Deze kerstboom is ideaal voor mensen die er elk jaar tegenop zien om de lampjes in de boom te plaatsen. De kant-en-klare kerstboom van Twinkly is namelijk al voorzien van minimaal 250 led lampjes die je kunt bedienen met de app. De kerstbomen zijn verkrijgbaar in varianten van 150, 180 en 228 centimeter hoog. Het grootste exemplaar heeft zelfs maar liefst 500 led lampjes. Je kunt daarbij kiezen voor lampjes in warme kleuren of een multi color kerstboom. Ook deze lampjes kun je synchroniseren met je muziek. Zie je het al voor je: een kerstboom die meedoet met jouw favoriete christmass song… Wij wel!

Verlichte kerstbomen voor in de tuin

Buiten kun je helemáál over the top gaan met de kant-en-klare kerstbomen. Wat dacht je van een kerstboom van maar liefst 6 meter hoog vol met gezellige lampjes? Schrik niet, er zijn ook kleinere varianten beschikbaar die je buiten kunt neerzetten, de bomen voor buiten zijn leverbaar vanaf 2 meter. Deze bomen bevestig je door middel van een paal in de grond, zodat ze goed stevig staan. In combinatie met de overige verlichting voor buiten, maak jij dit jaar van jouw tuin een echte kersttuin.

Twinkly Lights voor binnen en buiten

De lichtsnoeren zijn heel goed binnen te gebruiken, maar er is ook verlichting van dit merk dat geschikt is voor buiten in de tuin en op het terras. Deze lampen zijn goed beschermd tegen de invloeden die het weer kunnen hebben op producten. Speciale bescherming maakt dat je de lampen veilig kunt gebruiken in een vochtige omgeving. Je kunt verlichting die geschikt is voor buiten herkennen aan het internationale keurmerk: IP44. Een ander voordeel aan deze uitstekende kwaliteit is dat de lichtsnoeren jarenlang meegaan. Je kunt dus niet alleen in 2021 genieten van het innovatieve lichtplan, maar ook vele jaren daarna.

GERELATEERDE BERICHTEN