Kunstplanten die niet van echt te onderscheiden zijn

Door admin

Wil jij graag je woonkamer decoreren met planten, maar vind je het lastig om jouw planten goed te verzorgen? Dan is een kunstplant een uitstekende keuze. Met kunstplanten breng je op een eenvoudige manier levendig groen in huis, zonder dat je er verder naar om hoeft te kijken. Maak je trouwens geen zorgen dat je bij jouw familie en vrienden door de mand valt, want de nieuwste kunstplanten zijn niet van echt te onderscheiden!

Levensechte kunstplanten

De laatste decennia zijn er grote sprongen gemaakt in de ontwikkeling van kunstplanten. Dankzij de nieuwste technieken kunnen planten er levensecht uit zien. Een goed voorbeeld is de ruimte collectie kunstplanten van Easyplants. Deze planten zijn zorgvuldig vergeleken met echte planten waarna de kunstplanten tot in detail zijn nagemaakt. Dankzij de hoogwaardige materialen, waaronder (kunst)zijde, hebben de planten ook een levensechte uitstraling en doen ze natuurlijk aan. Vaak worden er ook natuurlijke materialen gebruikt om dit effect te versterken. Vergeet dus die plastic rommel van vroeger, kunstplanten van nu lijken net echt.

Heel veel keuze in kunstplanten

Vrijwel iedere plant is in een kunstversie beschikbaar. Je moet dan niet alleen denken aan kleine planten zoals de pannenkoekenplant of een cactusje, je kunt het zo groot maken als je zelf wilt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kunstpalm of een mooie Monstera? Je kunt van jouw kunstplant gerust de eyecatcher van de ruimte maken, want deze kunstplanten mogen gezien worden. Het hoeft ook niet een groene plant te zijn, met een plant vol bloemen kun je juist mooie kleuraccenten aanbrengen in jouw interieur. Dus of je nou alleen je vensterbank wilt vullen, wat groenaccenten in je woonkamer wilt plaatsen of op zoek bent naar een echte eyecatcher: er is altijd een kunstplant die aan jouw wensen voldoet.

Plantenmanden voor de kunstplant

De kunstplant wordt vaak in een betonnen voetje gegoten voor extra stevigheid. De plant is namelijk vaak van zware kwaliteit gemaakt, waardoor er een stabiele voet nodig is om de plant overeind te houden. Het is alleen niet zo’n mooi gezicht, maar ook daar is natuurlijk een oplossing voor. Helemaal trending is bijvoorbeeld de plantenmand. Deze mand van gevlochten riet is niet alleen een verrijking van je woonkamer, maar ook uiterst geschikt om het lelijke voetje van de kunstplant te verbloemen. Een mooie rieten plantenmand is voor de groene decoratie in de woonkamer de kers op de taart.

GERELATEERDE BERICHTEN