Vloerreiniger kopen om uw vloer in goede conditie te houden

Door admin

Het onderhouden van een vloer is vaak niet eenvoudig. Gebruikt u een klassieke stofzuiger, dan zuigt u slechts het oppervlakkige vuil van de vloer op. Het is belangrijk de vloer naast het gebruik van de stofzuiger regelmatig te dweilen, om ook vuil wat zich aan de vloer gehecht heeft te verwijderen. Zo behoudt de vloer z’n diepe kleur en voorkomt u een snelle slijtage van het materiaal. Zeker een houten vloer of bijvoorbeeld een vloer van laminaat zal snel slijten, wanneer deze niet voldoende onderhouden wordt. U heeft echter niet altijd tijd om de vloer zowel te zuigen, als te dweilen. Hoe prettig zou het zijn, wanneer u een vloerreiniger heeft die beide taken voor u uit kan voeren? In dit artikel leest u meer over deze vloerreiniger. 

Unieke vloerreiniger voor onderhoud aan vloeren 

U heeft de mogelijkheid om een vloerreiniger te gebruiken voor zowel het dweilen van de vloer, als het zuigen hiervan. Hizero is een voorbeeld van de producent van zo’n revolutionaire vloerreiniger, die overigens nog meer kan dan deze twee taken alleen. Zo kunt u het apparaat ook gebruiken voor het vegen van de vloer en zal deze vloer drogen, als u gedweild heeft. Handig, want het voorkomt dat voetstappen of bijvoorbeeld de afdrukken van de poten van uw hond zichtbaar zijn na het schoonmaken. Er is niets vervelender dan een huisdier, partner of kind, die over de natte vloer loopt na het dweilen. U kunt weer van voor af aan beginnen! 

Vloerreiniger met een zelfreinigend mechanisme 

Niet alleen is de moderne vloerreiniger van een producent als Hizero in te zetten voor het vegen, zuigen en dweilen van de harde vloeren in huis. Ook beschikt het apparaat van dit specifieke merk over een zelfreinigend mechanisme. Haal de vloerreiniger uit de kast, reinig de vloeren in huis grondig en laat het apparaat zichzelf vervolgens onderhouden. Makkelijk, duurzaam en snel! Tijdens het gebruik van het apparaat wordt het vuil en vocht automatisch in verschillende compartimenten bewaard door de vloerreiniger. Het voorkomt dat er al snel een stinkende massa in het opvangbakje van de vloerreiniger zou ontstaan. 

Voordelen van een moderne vloerreiniger die taken combineert 

De snelheid waarmee u de harde vloeren in uw huis onderhoudt is niet de enige reden om voor een moderne vloerreiniger te kiezen. Het apparaat biedt u een veel lager geluidsniveau dan een klassieke stofzuiger. Daarbij stoot de vloerreiniger geen schadelijke of stinkende dampen uit. Een derde reden om de aankoop van deze moderne vloerreiniger te overwegen is het feit, dat u het apparaat eenvoudig meeneemt naar de eerste en zelfs tweede verdieping van uw woning; het apparaat is draadloos. Op dit punt is de vloerreiniger niet uniek. Ook veel moderne stofzuigers zijn tegenwoordig draadloos. Wel uniek is de capaciteit van de accu van het apparaat. Deze gaat een uur mee, zonder dat u de accu tussentijds op moet laden. 

Houd uw vloer langer mooi met een alles-in-één vloerreiniger 

Het onderhouden van uw vloer is makkelijker dan het voorheen was, wanneer u voor een alles-in-één vloerreiniger kiest. Er blijft geen vuil op de vloer achter, waardoor deze veel minder snel slijt. Bang dat uw houten vloer krom komt te staan hoeft u eveneens niet te zijn, doordat de alles-in-één vloerreiniger overtollig water direct opneemt en afvoert.

GERELATEERDE BERICHTEN