Maak je kinderkamer uniek met mooie stickers

Door admin

Ben je zwanger en klaar om met de kinderkamer aan de slag te gaan? Of is je kleine spruit toe aan een  nieuwe kamer met groot bed omdat er een broertje of zusje op komst is? Met mooie stickers voor op de muur maak je van elke kinderkamer een fijne plek voor je kleintje om zich helemaal thuis te voelen. 

Met een geweldige muursticker kinderkamer geef je de kamer een geheel eigen stijl. De babykamer is een plek waar je baby tot rust mag komen en waar je samen met hem/haar intieme momenten beleeft. Tijdens het voeden ’s nachts en als je baby huilt en even getroost wilt worden. De kinderkamer is een plek waar je kindje ook zelf al wat meer lekker gaat spelen en die naast een rustplek ook meer een speelplek is. Een plek om te ontdekken en te groeien en daar passen mooie stickers bij.

Geweldige muurstickers kinderkamer maken je kinderkamer compleet

Met muurstickers maak je je kinderkamer compleet. Je kunt er alle kanten mee op. Van een rustig plaatje tot een hele muur vol dieren of auto’s. Met muurstickers geef je je kind een droomkamer. Wat dacht je van een heus kasteel als achtergrond van de kinderkamer van je kleine prinsesje? Of een levensgrote afbeelding van de held van je stoere bink? Met geweldige muurstickers kinderkamer stimuleer je de fantasie van je kind en nodig je hem/haar uit om te dromen en spelen.

Mooie stickers voor de kinderkamer

Er zijn heel veel verschillende stickers om uit te kiezen. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een muursticker van. Dus kinderhelden, natuur thema’s, dieren of tekenfilmhelden, je kunt ze allemaal op de muur plakken voor je kindje. En het leukste is nog dat je zo de kamer met je kind mee kunt laten groeien. Is je dochter haar prinsessenperiode ontgroeid? Geen probleem dan zoek je sticker die passen bij een stoere meid en een dito kamer.

Mooie stickers kinderkamer zelf maken

Heb je wel een idee wat je wilt, maar kun je het toch niet vinden in een kant en klare sticker? Mooie stickers kun je ook zelf maken op basis van je eigen ontwerp of een eigen foto. Je kunt een foto laten maken met een persoonlijke tekst erbij of helemaal je eigen ontwerp samenstellen met alles erop en eraan. De tekst van een gedicht of een scène uit de favoriete film van je kindje. Een heuse safari met wilde beesten die zo uit de muur lijken te komen. Als je wilt kun je zelfs samen met je kind een muursticker ontwerpen.

GERELATEERDE BERICHTEN