Plaktegels, mooi en decoratief

Door admin

Je kent het vast wel. Je zit al jaren tegen dezelfde tegels aan te kijken en eigenlijk ben je die ondertussen wel hartstikke zat. Het geld om de tegels eruit te halen en er nieuwe te plaatsen heb je niet. Wat kan je dan doen om op een budget vriendelijke manier toch wat leuks te maken van jouw badkamer, keuken of toilet? Je kunt dan gebruik maken van pvc plaktegels. Misschien had je er nog niet eerder van gehoord. Toch is het al wat jaartjes oud. Wij geven jou wat tips waar je deze plaktegels kunt gebruiken zodat jij van een saaie ruimte toch een hele leuke ruimte kunt maken waar je met plezier een bezoekje aan brengt. Jij staat toch liever ook met plezier te koken?

Plaktegels keuken

De keuken is 1 van de plekken in huis waar je gebruik maakt van wandtegels. De reden hiervan is vaak omdat deze makkelijk schoon te maken zijn. Een plaktegels keukenwand is daar eigenlijk niet meer weg te denken wanneer je een verandering aan wilt brengen in jouw keuken maar daar niet meteen het budget voor hebt. Het is nu eenmaal een feit dat je soms toch op het punt komt dat je er wat anders zou willen dan de saaie witte tegels die je nu hebt. Wat kun je daar nu tegen doen? Je kunt dan kiezen voor kunststof plaktegels. Die zijn makkelijk te plaatsen en ook nog redelijk laag in de kosten. Je hoeft dan niet eerst de oude tegels eruit te breken en je zit ook niet met het probleem dat je moet gaan voegen. 

Plaktegels badkamer

Ook in de badkamer kunt je gebruik maken van een plaktegels wand. Er zijn verschillende soorten en vormen plaktegels te verkrijgen. Er zijn zelfs mozaïek plaktegels te koop die je heel leuk kunt verwerken in je badkamer. Juist dit geeft een heel speels effect. Je kunt er ook voor kiezen om alleen een rand in de badkamer te voorziek van plaktegels en de rest gewoon te laten voor wat het is. Voor het oog heb je dan heel wat anders maar toch heeft het jou niet veel geld en niet veel werk gekost. 

In een huurwoning is het vaak zo dat je niet eens wat mag veranderen aan de badkamer. Met pvc plaktegels is dat op een hele handige manier op te lossen omdat je deze gewoon kunt verwijderen wanneer jij weer uit de woning zou gaan. Je kunt dus van een saaie badkamer op deze manier echt een hele leuke en decoratieve ruimte maken als jij er een beetje handig in bent om te werken met plaktegels. 

Plaktegels badkamer

Zelfklevende plaktegels

Zelfklevende plaktegels kun je ook in het toilet gebruiken. Je hoeft ze niet alleen maar op de muur te plakken maar er is ook nog een andere plek voor plaktegels. Vloer plaktegels zijn namelijk ook te koop. In een kleine ruimte zoals een wc is dat goed te doen. Zo zie je maar dat er zeker in meerdere ruimte gebruik gemaakt kan worden van plaktegels. Wc, badkamer en keuken kan je er meteen een hele andere uitstraling mee geven wanneer jij ermee aan de slag gaat. Stel je eens voor dat jij een containerwoning koopt? Dan kan je daar natuurlijk niet met echte tegels aan de slag maar plaktegels zijn dan de ideale oplossing om die te gebruiken. Ben jij er al van overtuigd dat dit in veel gevallen de oplossing kan zijn? 

GERELATEERDE BERICHTEN