Een eettafel van mangohout: onmisbaar element in je eethoek 

Door admin

Heb jij jouw zintuigen altijd op scherp staan om verfrissende ideeën voor je interieur op te doen? Dan hebben we bij Hhuis goed nieuws voor je! In dit blog inspireren wij je namelijk met de veelzijdige mangohouten meubels van Mangohoutonline, die naadloos passen binnen ieder denkbaar interieur. Zoals de naam al zegt, worden deze meubels vervaardigd van hout dat afkomstig is van mangobomen. Dat dit materiaal de laatste jaren tot de favoriete materialen van meubelbouwers behoort, is beslist niet verwonderlijk. Het hout van mangobomen kan zich qua sterkte en duurzaamheid namelijk perfect meten met hardhout. En dat is goed terug te zien in de tv-meubels, dressoirs, vitrinekasten, salontafels en bijzettafels. 

Ook is mangohout een prachtig materiaal voor het vervaardigen van stijlvolle en functionele eettafels. Omdat niets zo sfeervol is als lunchen, dineren en borrelen aan een eigentijds exemplaar van dit robuuste hout, zetten we de verschillende eettafels gemaakt van mangohout graag in de spotlights. 

Tafelblad met fraaie kleurschakeringen

Mangohouten tafels zijn er in tal van stijlen en uitvoeringen. Je vindt dus altijd een eettafel die past bij jouw persoonlijke wensen en woonstijl, van rechthoekige en ronde eettafels tot Deens ovale en ovale tafels. Of je nu op zoek bent naar een compact model of een grotere versie. Omdat een mangohouten eettafel in de basis stoer en robuust is, laat die zich combineren met zowel een moderne, industriële, bohemian als landelijke interieurstijl. De unieke eigenschappen van het tropische hout komen uitstekend tot hun recht in het mangohouten tafelblad. De kleurschakeringen zorgen voor fraaie patronen in het hout en geven iedere tafel een authentieke touch. Dat is ook te danken aan de kleur van het mangohout die net zo warm en diep is als die van de zomerse vrucht en een rijke, warme uitstraling heeft. 

Sfeervol tafelen aan een ronde eettafel 

De mangohouten eettafel in een rond model lichten we extra voor je uit. Je raakt nooit uitgekeken op dit tijdloos klassieke model. Een ronde eettafel is de ideale keuze als je het interieur van je eetkamer, woonkamer of keuken een frivole look wilt geven. Omdat een ronde eettafel geen hoeken heeft, kun je die ook goed neerzetten in kleinere ruimtes. Ook stoten aan scherpe hoeken is er niet bij en dus kun je makkelijk om een tafel met een rond tafelblad heen lopen. Vanzelfsprekend is het ook sfeervol tafelen aan een ronde mangohouten eettafel omdat jij en je tafelgenoten elkaar allemaal kunnen aankijken. 

Eenvoudig te onderhouden 

Natuurlijk wil je zo lang mogelijk genieten van je mangohouten eettafel. Naast de stevigheid en de veelzijdige uitstraling, heeft het duurzame materiaal het voordeel dat je het eenvoudig kunt onderhouden. Ook is het praktisch dat het tafelblad al is behandeld tegen vocht en vlekken als je de eettafel koopt. Om je mangohouten tafel te onderhouden, kun je die afnemen met een vochtige of droge doek. Eventueel kun je daar een zacht schoonmaakmiddel bij gebruiken. Eens in de zoveel tijd kun je het tropische hout beschermen met de mangohout care kit die te koop is in de webshop, de flagship store in Doetinchem en de showroom in Emmeloord van Mangohoutonline. Wanneer creëer jij allerlei sfeervolle culinaire momenten aan een mangohout eettafel?

GERELATEERDE BERICHTEN