Geurwolkje laat je huis lekker ruiken

Door admin

Je kunt vieze luchtjes in huis vaak niet voorkomen. Huisdieren brengen nu eenmaal een geur mee, zeker wanneer ze net uit de regen komen. En wij mensen zorgen er ook voor dat er een aroma wordt verspreid dat niet altijd even prettig is. Zo kunnen etensgeuren bijvoorbeeld langer in huis blijven hangen dan prettig is. Geurwolkje heeft de oplossing om je huis altijd lekker fris te laten ruiken: de Aroma Diffuser. Ontdek nu waarom deze fraai vormgegeven geurverspreider en luchtbevochtiger in geen enkel huis mag ontbreken.

Hoe werkt de Aroma Diffuser?

De Aroma Diffuser van Geurwolkje zorgt ervoor dat er een heerlijke geur in je huis verspreid wordt. Je kunt helemaal zelf kiezen welke geur dat is. Er zijn namelijk verschillende etherische oliën beschikbaar die je in combinatie met de diffuser kunt gebruiken. De etherische oliën hebben stuk voor stuk een natuurlijke oorsprong. Je hoeft de olie alleen maar aan het water toe te voegen en de diffuser doet de rest. Het mengsel van water en olie wordt door middel van trillingen vrijgegeven aan de lucht. Voor je het weet ruikt je huis weer lekker fris. Er ontstaat geen maskering van de vieze geur, deze wordt eenvoudigweg uit huis verdreven.

Luchtbevochtiger voor mens en plant

Als we in de wintermaanden de verwarming weer wat vaker aanzetten, kan de lucht in huis erg droog worden. Je kunt daardoor bijvoorbeeld last krijgen van je luchtwegen. Ook planten houden niet van een te droge lucht in huis. De Aroma Diffuser zorgt niet alleen voor een lekkere geur, maar verhoogt ook de luchtvochtigheid in jouw woonkamer. Je zult direct aan je planten merken dat ze een stuk gelukkiger zijn bij een hogere luchtvochtigheid. De natuurlijke etherische oliën hebben daarbij geen schadelijke gevolgen voor mensen, planten en dieren. Sterker nog, in veel gevallen bevorderen de etherische oliën de gezondheid van mens en dier. Daarbij is het gebruik 100% milieuvriendelijk.

Aromatherapie in huis

In het oude Egypte wist men al dat etherische oliën de gezondheid van mensen kan bevorderen. Met name mentale klachten zoals stress en angst zijn beïnvloedbaar door geuren. Er zijn echter ook etherische oliën die het lichaam ondersteunen bij griep en verkoudheid. Slaap je slecht? Dan kan de diffuser je helpen te ontspannen zodat je gemakkelijker in slaap valt. Tegenwoordig noemen wij deze geneeswijze op basis van geuren aromatherapie, een methode die onder de alternatieve geneeswijzen valt. Met de Aroma Diffuser haal je jouw eigen aromatherapie in huis, wie wil dat nou niet?

Je interieur verfrissen? Bekijk Room21 eens!

GERELATEERDE BERICHTEN