Wat is een twijfelaar?

Door admin

Een twijfelaar is een bed dat breder is dan een doorsnee eenpersoonsbed, maar kleiner dan een tweepersoonsbed. Je zou dus kunnen zeggen dat ie twijfelt over het soort bed dat ie is. De twijfelaar is erg populair bij studenten die behoefte hebben aan een groter bed, maar vaak niet de ruimte hebben om een tweepersoonsbed te plaatsen. Er zijn echter ook veel stellen die voor een twijfelaar kiezen, omdat het zo lekker knus ligt. Is de twijfelaar iets voor jou?

Twijfelaars in verschillende maten

Een standaard eenpersoonsbed is 90cm breed. Kies je voor een twijfelaar, dan heeft het bed meestal een breedte van 120cm. Dat is voldoende om lekker ruim te liggen, maar met een twijfelaar van 100cm breed kan je dit effect ook al creëren. Er zijn echter ook twijfelaars van 140cm die heel goed geschikt zijn voor twee personen. Ook qua lengte is er veel mogelijk. De standaard maat is 200cm, maar je kunt ook een twijfelaar van 210cm lang kopen als je wat langer dan gemiddeld bent. Koop je jouw twijfelaar bij De Suite dan kun je helemaal naar eigen wens een bed samenstellen.

Heel veel mogelijkheden

Wil jij dat jouw twijfelaar volledig past bij jouw woonstijl? Dat is geen enkel probleem, want deze bedden zijn in allerlei soorten verkrijgbaar. In een landelijke woonstijl staat een houten ledikant met lattenbodem perfect, terwijl je in een industriële slaapkamer eerder voor een metalen bed zal kiezen. Wie op zoek is naar comfort, kiest voor een boxspring in het formaat van een twijfelaar. Een boxspring is in veel gevallen naar wens te bekleden zodat je jouw twijfelaar volledig in jouw interieurstijl kunt stylen. Je maakt jouw slaapkamer helemaal af met nachtkastjes en accessoires in dezelfde stijl. Kortom: ook op het gebied van styling is er met twijfelaars heel veel mogelijk.

Een twijfelaar met optimaal comfort

Een goed bed zorgt ervoor dat je comfortabel slaapt en jij van een goede nachtrust profiteert. Om dit te bereiken kun je jouw twijfelaar uitrusten met allerlei technische snufjes. Met een elektrisch verstelbaar hoofdeinde en kniegedeelte kan je ervoor zorgen dat het bed jouw ideale lighouding ondersteunt. Ook het ontbijten en lezen in bed wordt hiermee een stuk gemakkelijker. Wie op zoek is naar een bed waar je gemakkelijk uit op kunt staan, kan een twijfelaar bed kopen met een hoog-laagfunctie. Zeker wanneer je een dagje ouder wordt is dit geen overbodige luxe. Je ligt echter zo lekker, dat je wel wat meer motivatie nodig zult hebben om daadwerkelijk uit bed te komen!

GERELATEERDE BERICHTEN