TV in muur wegwerken

Door admin

Je hebt een mooie televisie maar je wilt hem eigenlijk niet zomaar op een kastje zetten. Je zou het veel liever anders willen. Je besluit om te gaan zoeken op tv wegwerken in muur om te zien wat de mogelijkheden zijn. Je komt al snel wat opties tegen die je dan kunt gaan doen. Dat je hem wilt wegwerken in de muur dat is al zeker. Op die manier lijkt het net een schilderij wat je aan de muur hebt hangen. De meeste televisies zijn zo plat dat het amper nog te zien is dat het een televisie is. 

TV kabels in muur wegwerken

Je hebt eindelijk je tv aan de muur hangen maar nu wil je de snoeren nog wegwerken in de muur. Je kunt daar zelf wat op verzinnen maar je kunt ook weer gewoon een zoekmachine gebruiken en dan gaan zoeken op snoeren tv wegwerken in muur. Een van de mogelijkheden die je dan krijgt is een voorzetwand te maken die je voor je muur kunt zetten en waardoor je via een gat erin de snoeren goed weg kunt werken. 

Je kunt de snoeren ook wegvrezen in de muur maar of dat handig is dat moet jij jezelf maar bedenken. Je moet er wel rekening mee houden dat je er op een gemakkelijke manier bij moet kunnen komen wanneer de tv-defect gaat en dat is het niet echt wanneer je het snoer echt in de muur gaat vrezen. Wij zouden dus voor de makkelijkere optie gaan en een voorzetwand plaatsen. Deze kan je bijvoorbeeld van mooi hout maken.

TV ophangen aan de muur

Je TV ophangen aan de muur is helemaal niet raar. Vaak plaatsen de mensen hem zo aan de muur dat hij van alle kanten te zien is. Niet iedereen heeft die optie om dat op die manier te doen. Dan is het fijner om een beugel te nemen die je iets van de muur af kunt trekken wanneer je televisie gaat kijken en waarbij je de mogelijkheid hebt om hem ook wat te draaien.

Zelfs als jij de tv aan muur hebt hangen wil je graag kabel wegwerken. Dit is wel wat moeilijker maar zeker te doen. Er zijn speciale gootjes voor die de kabels begeleiden. Op die manier zie je niet de lelijke kabels. Het gootje is er in verschillende kleuren en anders is het heel makkelijk in de kleur te verven die jij op je muur hebt zitten. Het ophangen van een tv bespaart je wel ruimte. Stel dat jij een studentenkamer in moet richten dan is dat wel heel handig want die zijn vaak niet zo heel groot.

TV ophangen aan de muur

Kabels TV wegwerken

Je hebt nu al het een en ander gelezen over het ophangen van je tv aan de muur en over het wegwerken van de kabels die je aan de tv hebt zitten. Wat voor jou de beste optie is dat is iets wat je zelf moet bepalen. Er zijn in ieder geval wel een aantal opties te vinden. Het voorzetwandje is, denken wij, de meest handige optie om te doen. Zelfs dat wandje kan je dan nog in de kleur schilderen die jij graag zelf wilt hebben in de kamer. Wat ook heel stoer is om een ruimte tussen de voorzetwand en de muur te laten zodat je achter de voorzetwand led-strips kunt plakken. Dit geeft echt een heel gaaf effect wanneer het donker is. Zo heb je niet alleen een handige optie voor je tv maar ook meteen een sfeerverlichting. 

GERELATEERDE BERICHTEN