Tijdschriften opbergen

Door admin

Als je het heerlijk vindt om even lekker weg te zinken in een tijdschrift als je even lekker rustig op de bank zit en je het tijdschrift nog even wil bewaren geeft het vaak al een beetje een rommelig gezicht als je deze op een grote stapel zou bewaren. Vroeg of laat wordt die stapel te groot en zal de stapel omvallen, waardoor je er ook alleen maar meer werk van hebt. Helemaal als student wanneer je misschien wel in een containerwoning woont. Hiervoor zijn wel praktische oplossingen te bedenken. Meer over deze oplossingen lees je hier op deze pagina.

Studenten en tijdschriften

Wanneer je als student op een studentenkamer of in een containerwoning woont heb je maar beperkt de ruimte om dingen op te kunnen bergen. Je kan dan ook niet veel spullen los laten liggen, want dan is je kamer of woning meteen heel rommelig. Terwijl je juist als student baat hebt bij structuur en een rustige nette omgeving om in te kunnen studeren. 

Daarom lees je hier een aantal praktische tips voor je om er voor te zorgen dat je tijdschriften niet in de weg liggen maar netjes opgeborgen zijn op een handige plaats waar je ze ook zo weer vandaan kan halen.

Leg tijdschriften in een boekenkast

Wanneer je een boekenkastje hebt staan zou je onder in de boekenkast een mand kunnen zetten met daarin de tijdschriften die je graag wil bewaren of die je nog zou willen lezen. Je kan bijvoorbeeld een boekenkast nemen die je in een hoek kan zetten. Deze zijn dan ook heel erg geschikt voor het bewaren van je tijdschriften. 

Op die manier kan je ook lekker snel even een tijdschrift pakken wanneer je daar even de tijd voor hebt er een te lezen. Of wanneer je een tijdschrift nodig hebt als naslagwerk voor je studie. 

Tijdschriften in een poef

Tijdschriften in een poef

In verschillende winkels zou je een poef kunnen kopen waar je de deksel van op kan tillen. In deze poef zou je dan heel goed je tijdschriften kunnen bewaren. Wanneer je dan even lekker met de beentjes omhoog wil gaan zitten om te gaan lezen heb je meteen je tijdschriften bij de hand. Makkelijker kan je het niet hebben als je even lekker ontspannend van een tijdschrift wil gaan genieten.

Een mand onder de tafel

Wanneer je een salontafel hebt die hoog op zijn poten staat zou je ook onder de tafel een mand neer kunnen zetten waar je de tijdschriften dan in zou kunnen leggen. Zo heb je de lege nutteloze ruimte onder je tafel meteen ook nuttig besteed en je hebt je tijdschriften altijd lekker bij de hand als je op de bank zit en je wil even wat gaan lezen. 

Je tijdschriften aan de muur

Het is ook een super leuk en handig idee om aan de muur een rekje te bevestigen met een soort van postvakjes waar je de tijdschriften in kan steken. Het is uniek en het ziet er ook nog eens leuk uit. Zo een rekje zou je op verschillende plaatsen in je huis op kunnen hangen. Bijvoorbeeld naast de bank of naast je bureau en een naast je bed. 

Zo heb je op alle plaatsen waar je ze zou kunnen gebruiken altijd bij de hand en het ziet er ook nog eens netjes en verzorgd uit. 

Tijdschriften in kratjes

Wanneer je aan houten kratjes zou kunnen komen dan zou je ook daar je tijdschriften in kunnen bewaren. Met het gewicht van de tijdschriften moeten de kratten wel stevig zijn. Je zou deze kratten op verschillende manieren kunnen stapelen. Wil je de tijdschriften niet zien dan zou je ze op dezelfde manier als een kratje bier of frisdrank boven op elkaar kunnen zetten.

Een ander idee zou ook kunnen zijn is dat je er een sport wandkast van maakt en dat je de kratjes op hun zij neerzet. Hiermee creëer je eigenlijk een soort van boekenkastje met vakjes, maar die kan je dan helemaal naar eigen wens stapelen en vullen.

De ouderwetse krantenbak

Als allerlaatste tip zou je ook natuurlijk gebruik kunnen maken van een ouderwetse krantenbalk of krantentafel. Als je van nostalgisch houdt is dat natuurlijk ook een best leuk idee. De hoeveelheid tijdschriften die je daar in zou kunnen bewaren is alleen veel lager als die in de andere ideeën die je hebt kunnen lezen op deze pagina, maar dat heeft dan aan de andere kant ook wel weer het voordeel dat je geen tijdschriften blijft bewaren die je eigenlijk toch niet meer gaat lezen.

GERELATEERDE BERICHTEN